Hjälp

Registrering

För att kunna spela så måste du först registrera dig. Det är enkelt och tar bara någon minut. Klicka på knappen ”Ny Användare”. Det är inte ett krav att ange e-post adress, men vi vill starkt rekommendera att du gör det. Din e-post adress används t.ex. för bekräftelse av bokning/avbokning av tider.


Spelkonto

Spelkontot laddas med pengar med kontokort eller swish. När du sedan spelar eller bokar tider dras pengar från ditt spelkonto. Det är inte möjligt att spela eller boka om inga pengar finns på spelkontot.


Fyll på ditt Spelkonto

Klicka på 'Ditt Spelkonto' och sedan på knappen 'Fyll på Spelkonto'. Välj Swish eller kontokort.
Under 'Mitt spelkonto' kan du följa alla dina transaktioner.


Bokning

För att boka en tid måste du först logga in, detta gör du genom att ange användarnamn och lösenord. För att boka tid klickar du först på den tid eller de tider du villboka och sedan på knappen längst ned Boka markerade tider'.
Vill du se vad aktuell tid kostar håller du muspekaren över den lediga tiden.
Genom att klicka i kalendern kan du byta dag samt månad.


Dörr och ljus

Då du registrerat dig och loggat in så ser du ett nytt menyval - 'Dörr och ljus'. Där kan du öppna entrédörren och banljuset tänds 3 min innan start på din bokade bana.
Om bana är bokad innan eller efter så släcks inte banan utan du går in och spelar den tiden din bokning startar!


Avbokning

För att avboka en tid klickar du på tiden i schemat och sedan på avbokningsknappen längst ned.
Beroende på hur lång tid innan du avbokar tiden har du möjlighet att få tillbaka bokningsavgiften, vilket meddelas innan du avbokar tiden.


Ändra dina uppgifter samt lösenord

Under 'Dina uppgifter' kan du ändra dina uppgifter, ev. köpa medlemskap och betala andra avgifter. och även ändra lösenord.