Hjälp

Spelnyckel

För att kunna boka tid och spela måste du ha en 'Spelnyckel'.


Spelkonto

Varje spelnyckel är kopplad till ett personligt spelkonto. Spelkontot laddas med pengar med betalkort (typ VISA) eller genom att man matar in köpta kupongkoder. När du sedan spelar eller bokar speltider dras pengar från ditt spelkonto. Det är inte möjligt att spela eller boka om inga pengar finns på spelkontot.


Registrering

För att registrera sig krävs att man köpt en spelnyckel. Därefter har man två alternativ, antingen registrerar du dig via Internet genom att klicka på knappen ”Ny Användare”, eller så registrerare du dig i hallen vid terminalen första gången som du spelar. Har man ingen dator är det alltså fullt möjligt att sköta alla funktioner i hallen vid terminalen. Det är inte ett krav att ange e-post adress, men vi vill starkt rekommendera att du gör det. Din e-post adress används t.ex. för bekräftelse av bokning/avbokning av tider. Om du anger att du är medlem vid registreringen måste administratören i din klubb godkänna det, vilket kan ta några dagar. När du blivit godkänd eller nekad meddelas du av ett automatiskt e-post meddelande.


Bokning av Padel och Squashtid

För att boka tid måste du först logga in, detta gör du genom att ange användarnamn och lösenord. Klicka sedan på 'Schema' för att se spelschemat och bokningsbara tider. För att boka tid klicka på en bokningsbar tid (grön tid) och bekräfta sedan i nästa steg. Vill du se vad aktuell tid kostar håller du muspekaren över den lediga tiden. Genom att klicka i kalendern kan du byta dag samt månad.


Avbokning av speltid

För att avboka en tid gå först till 'Dina bokningar'. Under rubriken 'Dina kommande bokningar' ser du dina kommande bokningar. Klicka på 'Avboka' och bekräfta sedan avbokningen genom att klicka på knappen 'Avboka'. Du kan även avboka tid i 'Schemat' genom att klicka på din bokade tid (Gul). Beroende på hur lång tid innan du avbokar tiden har du möjlighet att få tillbaka bokningsavgiften, vilket meddelas innan du avbokar tiden.


Historik för Spelkonto

Klicka på 'Ditt Spelkonto', där kan du se historik så som bokade tider, spelade tider och påfyllning av pengar.


Fyll på Spelkonto

Klicka på 'Ditt Spelkonto' och sedan på knappen 'Fyll på Spelkonto'. Mata in din Kupongkod och klicka 'Fyll på'. Har du matat in rätt kod fylls ditt spelkonto på med angiven summa. Du kan sedan se ditt nya saldo under ditt spelkonto.


Ändra dina uppgifter samt lösenord

Under 'Dina uppgifter' kan du ändra dina uppgifter samt ändra lösenord. Det är dock inte möjligt att byta Spelnyckel, för att göra det vänligen kontakta administratören.


Abonnemang

Friskvårdshuset har rätt att ta bort abonnemangstider en vecka för tävlingar eller andra arangemang som inte är inplanerade och vi meddelar detta minst 4 veckor innan. De som abonnerat får tillgodo de tiderna som har blivit borttagna, inga pengar betalas tillbaka.


Tips - Boka speltid med mobilen!

Du kan även boka speltider med hjälp av mobilen? Med hjälp av telefonens webbläsare är det fullt möjligt att logga in och utföra samma saker som går att göra på webben. Bäst blir det om man använder mobilläsaren Opera Mini.