Hjälp

Spelkonto

För att kunna boka tid och spela så räcker det med att gå in på www.bokapadel.nu/padelofsweden och skapar ett konto gratis. Med sitt konto kan du boka 2 veckor framåt i bokningssystemet.Det finns två flikar inne på sitt konto som heter dörr och ljus. Dörren trycker man på om man vill öppna dörr in till hallen, och ljus knappen är att tända och släcka sin bokade bana. Pengar som är överförda från kunds bankkonto till padelkonto kan ej föras över tillbaka till kunds bankkonto igen.Pengar som är insatta på padelkonto kan endast betalas som bokning av bana i www.bokapadel.nu/padelofsweden Pengar som finns på spelkonto måste nyttjas som spel. Pengarna på sitt padelkonto kan ej fungera som betalning till träning,läger,seriespel. Lycka till. MVH Padel of sweden //


Spelkonto

Spelkontot laddas med pengar genom att man för över via swish eller visa kort. När du sedan spelar eller bokar padeltider dras pengar från ditt spelkonto. Det är inte möjligt att spela eller boka om inga pengar finns på spelkontot. Pengar som är överförda från kunds bankkonto till padelkonto kan ej föras över tillbaka till kunds bankkonto igen.Pengar som är insatta på padelkonto kan endast betalas som bokning av bana i www.bokapadel.nu/padelofsweden Pengar som finns på spelkonto måste nyttjas som spel. Pengarna på sitt padelkonto kan ej fungera som betalning till träning,läger,seriespel.


Registrering

Registrera ditt personliga konto på www.bokapadel.nu/padelofsweden


Bokning av padeltid

För att boka padeltid måste du först logga in, detta gör du genom att ange användarnamn och lösenord. Klicka sedan på 'Schema' för att se spelschemat och bokningsbara tider. För att boka tid klicka på en bokningsbar tid (grön tid) och bekräfta sedan i nästa steg. Vill du se vad aktuell tid kostar håller du muspekaren över den lediga tiden. Genom att klicka i kalendern kan du byta dag samt månad. Pengar som är överförda från kunds bankkonto till padelkonto kan ej föras över tillbaka till kunds bankkonto igen.Pengar som är insatta på padelkonto kan endast betalas som bokning av bana i www.bokapadel.nu/padelofsweden Pengar som finns på spelkonto måste nyttjas som spel. Pengarna på sitt padelkonto kan ej fungera som betalning till träning,läger,seriespel.


Avbokning av tennistid

För att avboka padeltid gå först till 'Dina bokningar'. Under rubriken 'Dina kommande bokningar' ser du dina kommande bokningar. Klicka på 'Avboka' och bekräfta sedan avbokningen genom att klicka på knappen 'Avboka'. Du kan även avboka tid i 'Schemat' genom att klicka på din bokade tid (Gul). Beroende på hur lång tid innan du avbokar tiden har du möjlighet att få tillbaka bokningsavgiften, vilket meddelas innan du avbokar tiden.


Historik för Spelkonto

Klicka på 'Ditt Spelkonto', där kan du se historik så som bokade tider, spelade tider och påfyllning av pengar.


Fyll på Spelkonto

Klicka på 'Ditt Spelkonto' och sedan på knappen 'Fyll på Spelkonto.Du kan sedan se ditt nya saldo under ditt spelkonto.Du fyller på via swish eller visa kort.


Ändra dina uppgifter samt lösenord

Under 'Dina uppgifter' kan du ändra dina uppgifter samt ändra lösenord. Det är dock inte möjligt att byta Spelnyckel, för att göra det vänligen kontakta administratören.


Kontrollera och förläng medlemskap i tennisklubben

Under 'Dina uppgifter' kan du se om du är medlem för tillfället samt köpa nytt/förlänga ditt medlemskap. OBS! Medlemskapet förlängs med 1 år i taget från det datum du betalat medlemsavgiften, alltså inte per kalenderår.


Tips - Boka tennistid med mobilen!

Vet du att det är möjligt att boka padeltid med hjälp av mobilen? Med hjälp av telefonens webbläsare är det fullt möjligt att logga in och utföra samma saker som går att göra på webben. Bäst blir det om man använder mobilläsaren Opera Mini.